Direktlänk till inlägg 11 maj 2012
Rabarberssäsongen är full gång och jag har redan hunnit njuta flera gånger av lite hemkokt rababerkräm. Jag gillar verkligen rabarbersmaken och dess härliga syrlighet. Förrutom klassikerna som kräm och paj brukar jag varje år göra en sats med rabarbersaft. En utav saftflaskorna brukar jag stoppa i frysen och sedan plocka fram lite då och då för att få lite försmak av sommaren
Jag föredrar att göra kallrörda safter eftersom jag tycker att de smakar mer fruktigt och är friskare. Dessutom är det ju otroligt enkelt eftersom de i princip gör sig själva. Rabarbersaften pimpar jag med lite vanilj. vilket är en oslagbar kombo. Receptet hittar du här om du vill prova själv. Ett annat rabarbertips är smarriga rabarberbullar som garanterat går hem på vårens fikakalas. Det receptet hittar du här.
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 |
31 | ||||||
|
Klicka HÄR