Husprojektet-Från folkskola till drömboende

Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Ett helgips: Dubbelmarinerad fläskfilé

Av Anna - 4 maj 2012 10:00

Den dubbelmarinerade fläskfilén var en given succé på valborgsmiddagen. Supersmarrigt, lätt att förbereda och perfekt till vårens alla bufféer.

 

Sätt ugnen på 125 grader. Putsa filéerna och stek dem sedan i smör. Lägg ner den brytna filéer i en ugnsform och låt steka tills innnertemperaturen är 65 grader. Koka under tiden upp lag 1 och låt denna svalna. Lägg ner filéerna i lagen och låt marinera minst 12h. Detta gör att köttet blir mört och gott. På själva serveringensdagen blandar du ihop ingredienserna i lag 2. Ta upp filéeerna ur saltlagen, skiva dem tunt (ca 1,5cm) och häll sedan över lag2. Låt gärna stå kallt någon timme innan servering. Gudomligt gott med lite potatissallad till.

 
 
Postadress Torslanda

Postadress Torslanda

4 maj 2012 11:43

Ska testas - låter väldigt, väldigt gott!

http://www.postadresstorslanda.blogspot.com

 
Postadress Torslanda

Postadress Torslanda

6 maj 2012 10:16

Provar din fläskfile idag! Den står i kylen sedan igårkväll!

http://www.postadresstorslanda.blogspot.com

 
Frida

Frida

8 maj 2012 13:16

Åh, jag har det där receptet hemma i nån pärm, det är ju helt underbart! Perfekt nu till sommaren :)

http://fridasofia.se/blogg

 
Ingen bild

Fredrik Elmqvist

2 juni 2012 18:19

Det där var det godaste jag käkat på mycket länge!!! Vi serverade det till min dotters konfirmation idag. Jättelyckat!

Till detta gjorde jag en egen potatissallad baserad på rysk yogurt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 11 juni 2017 11:13


Jag har sagt det förr men rabarber är bland det godaste jag vet. Syrlig, späd och alldeles sagolik. För något år sedan testa jag att göra egen fläderchampagne. Härligt bubblig och lite alkoholhaltig dryck som är perfekt en sommarkväll. Nu har jag tes...

Av Anna - 24 september 2016 19:17


Nikkaluoktasoppa-den lilla lappländska byn som också kallas porten till fjällvärlden har gett namn åt en gudomligt god och lättlagad soppa. Köttfärs, purjolök, vitkål och morötter i en mustig buljong med smak av dijonsenap och tomat. Perfekt nu när h...

Av Anna - 23 september 2016 21:01


Jag vet egentligen inte när det började men under hösten 2015 kände jag mig allt tröttare och tröttare. I början av december hade jag konstant värk i kroppen och hugg i hjärtat flera gånger om dagen. Elmer sov sällan på nätterna och chansen till åter...

Av Anna - 19 september 2016 19:47


Bloggen var under många år min stora energipåfyllare. Här fick jag dela med mig av pyssel, inredningsidéer och inspireras av likasinnande. Sen kom Elmer och mitt i den kris som då pågick glömde jag bort det som jag mådde bra av. Nu ger jag det en ny ...

Av Anna - 20 mars 2016 10:52


Idag är det nästan på pricken ett år sedan den där grå marsdagen.. Dagen då vi satt nere i det sterila mottagningsrummet på lasarettet och mottog beskedet om vårt livsöde. På sätt och vis var vi förberedda på vad som komma skulle... Efter nästan 8 må...

Presentation

Hej! 

 

Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!

Välkommen!

Vill du synas här?

Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com

A Guesthouse Gotland

    
  

Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland  

Bloglovin

bloglovin

Jag är medlem i Inspirationsfabriken

 

Besöksstatistik

Fina inredningsprylar

Beauty 250x360

Bloggar jag gillar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Filmklipp från vårat hem

  Klicka HÄR

Länkar

RSS

Zalando

Matbloggstoppen
Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards