Direktlänk till inlägg 4 mars 2014
Eftersom Elmers dop inföll vid lunchtid valde vi att servera lite lättare lunch direkt efter dopgudstjänsten. Jag hade lagat en krämig tomatsoppa som vi serverade tillsammans med en tillbehörsbuffé bestående av rostade pumpakärnor, smulad fetaost, skivade gröna oliver, pastaskruvar, turkisk yoghurt och krutonger. Till soppan hade vi också hembakt lantbröd, krispigt majsknäcke samt smör och ost. Soppan blev väldigt uppskattad och jag fick mycket beröm för de goda tillbehören. Till med så god att jag inte hann med att fotografera den vackra soppbuffén. Jag kokade soppan i förväg och frös in den petflaskor. Lätt att tina och sedan värma på vid dopdagen.
Eftersom dopet hade grönt som tema valde jag att göra en grön kakbuffé som serverades efter lunchen. Med lite hjälp av syrran knåpade vi ihop en grön buffé (Kakorna kan ju lätt göras i en annan färg om man vill ha annat färgtema) innehållandes:.
Havrebollar rullade i grönt strössel
Gröna kokostoppar
Gröna skumkrokodiler (köpta på ÖB)
Hoppas du hittar lite inspiration till din dopfest!
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
|
Klicka HÄR