Direktlänk till inlägg 4 december 2011
Kesella har ju länge varit rådande om man önskar sig saftiga lussebullar. Nu har jag dock hittat ett sätt som gör bullarna snäppet bättre. Nämligen att kalljäsa dem. Mina bullar fyller jag sedan med vit choklad. Har du inte testat det så rekommenderar jag det varmt. Smarrigare lussebullar får man leta efter.
Igår var det stora bakardagen här hemma. Förrutom lussebullar blev det chokladtryfflar med rom och kanel samt hårt tunnbröd. Så mysigt! Idag väntar städning av vårat "renoveringsrum". Ingen rolig men en väl behövlig uppgift. I snart två års tid har vi fyllt rummet med målarfärgsburkar, överblivet kaklet, nedmonterade lysrör och massa annat skräp så nu är det på tiden att vi röjer upp. Jag gillar inte när saker ligger i en enda röra utan gillar ordning och reda. Dessutom tycker jag om att slänga saker till skillnad från Joakim som vill spara på allt! Så det gäller att passa på att röja när han är borta :)
Ha en trevlig 2:a advent alla ni fina!
Hej!
Roligt att du hittat hit! Här blandas vardagsliv, pyssel och renovering av vår gamla skola samt tankarna om att leva med ett svårt sjukt barn!
Välkommen!
Vill du kanske sponsra en bloggtävling, synas på min blogg eller bara komma i kontakt med mig så maila på anna@aguesthousegotland.com
Sommartid driver vi ett mysigt, personligt och rofyllt guesthouse i vår vackra skola! Välkommen att kika in på A Guesthouse Gotland
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
||||
|
Klicka HÄR